Μασάζ κυτταρίτιδας

Μασάζ κυτταρίτιδας - 30’ - 15 eur

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αισθητικά προβλήματα που κάθε γυναίκα προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Οι παράγοντες που την επηρεάζουν είναι, η διατροφή, ο τρόπος ζωής (καθιστική ζωή και έλλειψη άσκησης) αλλά και η γονιδιακή προδιάθεση. Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να συμβάλει στην μείωση της.

Η τεχνική της μάλαξης αυτής διεγείρει το λεμφικό σύστημα, με στόχο τη διέγερση των λεμφαδένων ώστε να επιταχυνθεί η κίνηση του λεμφικού υγρού στο σώμα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε σαν αποτέλεσμα την γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, την τοπική αναζωογόνηση του δέρματος και αρά την μείωση της κυτταρίτιδας

Στο χώρο μας, εκτός της μάλαξης , κάνουμε και χρήση βεντουζών οι οποίες βοηθούν στην τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Η τεχνική δεν προκαλεί πόνο, είναι πιθανόν όμως μετά το τέλος της θεραπείας να δημιουργηθούν κάποιοι μώλωπες ( ανάλογα την ευαισθησία του δέρματος) Επιπρόσθετα κάνουμε  χρήση των αιθέριων ελαίων ( κισσός, δενδρολίβανο) τα οποία θα τονώσουν τους μυς του σώματος και θα αναζωογονήσουν το δέρμα. Βέβαια καλό είναι με την θεραπεία αυτή ,να  προστεθεί  η προσπάθειά για μια υγιεινή διατροφή και άφθονο νερό.Η συχνότητα που πρέπει να έχουμε στο μασάζ για αποτελεσματική αποφυγή κυτταρίτιδας εξαρτάται από το βαθμό της θεραπείας (επιφανειακή κυτταρίτιδα ή βαθιά κυτταρίτιδα που απαιτούνται περισσότερες επαναλήψεις) και από τη δραστικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στις μαλάξεις.

Το μασάζ της κυτταρίτιδας αντενδείκνυται σε περιπτώσεις όπως η θρομβοφλεβίτιδα, φλεβίτιδα και η καρδιακή ανεπάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ